Yleisölle

What’s cooking Helsinki on ruokatapahtuma, joka pidetään Helsingin Teurastamolla lauantaina 8.4.2017. Ruokakarnevaalimme keskipisteenä ovat ruoka- ja leivontabloggaajat, jotka pitävät kokkausnäytöksiä päivän aikana omista suosikkiresepteistään. Jokaisesta kokkausnäytöksestä saa mukaansa paljon tietoa, ideoita sekä tietysti herkullisen reseptin.

 

Tule seuraamaan lempibloggaajasi kokkausnäytöstä, saamaan uusia ideoita, oppimaan keittiöniksejä ja nauttimaan kevään kiinnostavimmasta ruokakarnevaalista! Näytökset pidetään klo 12-17 Teurastamon Kellohallissa ja tapahtumaan on yleisöllä vapaa pääsy. Katso Näytöskeittiöiden tarkempi ohjelma ja aikataulut täältä.

 

What’s cooking Helsinki -päivä päättyy kiinnostavaan illalliseen, joka järjestetään Kellohallissa. Lisää tietoa illallisesta ja illalliskortin hinnasta löydät sivujen Illallinen-osiosta.

Teurastamo sijaitsee Helsingin Kalasataman ja Sörnäisten kupeessa osoitteessa Työpajankatu 2, 00580 Helsinki. Katso saapumisohjeet Teurastamon verkkosivuilta: www.teurastamo.com!