Yhteistyökumppanit

KIKKOMAN

Kikkoman on markkinoiden johtava soijakastikkeiden tuottaja, jonka tuotteita myydään yli 100 maassa. Yhtiön tunnetuin tuote on Kikkoman-soijakastike, joka syntyy yli kuusi kuukautta kestävän luonnollisen käymisprosessin tuloksena. Valikoimaan kuuluu lisäksi Less Salt -soijakastike sekä valmiita maustekastikkeita marinointiin, grillaukseen ja sushin valmistukseen. www.kikkoman.fi

RAJAMÄEN

Rajamäen etikkaa on valmistettu jo vuodesta 1892 lähtien. Yli sata vuotta suomalaisissa kodeissa käytetty Rajamäen etikka on kasvanut monilukuiseksi tuoteperheeksi, jonka etikoita käytetään maustamiseen, marinointiin ja säilöntään. Rajamäen väkiviinaetikat, viinietikat ja balsamietikat syntyvät luonnollisella käymismenetelmällä laadukkaista raaka-aineista. www.rajamaen.fi

ILMASTOINFO

Ruoka kuumentaa tunteita – ja maapalloa
Ruuan osuus kotitalouksien ilmastopäästöistä on merkittävä, noin 20 %. Voimme  vaikuttaa tähän arkisilla, helpoilla valinnoilla: lisäämällä kasvisruuan osuutta ja vähentämällä lihansyöntiä, minimoimalla ruokahävikki ja suosimalla kausiruokaa.

HSY:n Ilmastoinfo opastaa ja kannustaa kaupunkilaisia ja pk-yrityksiä käytännön toimiin kuinka arjessa voi tehdä ilmastoystävällisiä valintoja.
Ilmastoinfo on osa Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY:tä ja toimintaamme rahoittavat Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kaupunkien lisäksi HSL Helsingin seudun liikenne.

ilmastoinfo

SYDÄNMERKKI

Mistä taikoa välipalaa koululaiselle? Mitä tarjota sukulaisille sunnuntaina? Sydänmerkin reseptipankissa on ruoka- ja leivontaohjeita joka lähtöön. Käyttämällä niissä Sydänmerkki-tuotteita voit helposti parantaa ruokavaliotasi terveellisempään suuntaan — mausta tinkimättä. Tuotevalikoima kasvaa koko ajan, löydät uutuudet kaupan hyllyltä seuraamalla Sydänmerkkiä. Tarjolla on paljon myös leivontaan sopivia tuotteita.

Tutustu inspiroiviin resepteihin ja uutuustuotteisiin

sydänmerkki.fi