Bloggers only

Bloggers only on bloggaajille suunnattu ohjelma, johon kuuluu aamuseminaari ja sarja kiinnostavia työpajoja. Ohjelma on suunniteltu inspiroimaan ja kehittämään bloggaus- ja kokkaustaitoja.

 

Bloggers only-aamuseminaarin olemme koonneet alan kuumimpia nimiä kertomaan näkemyksiään bloggaamisesta, ruokakirjoittamisesta ja ruokakuvauksesta.

Pääpuhujamme on saksalais-amerikkalais-italialainen Luisa Weiss. Luisa pitää suosittua The Wednesday Chef -blogia. Hänen ensimmäinen My Berlin Kitchen -kirjansa oli myyntimenestys. Viime syksynä ilmestyi Luisan uusi keittokirja Classic German Baking. Nykyään Luisa on ruokakolumnisti ja hänen reseptejään julkaistaan useissa lehdissä.

Kreetta Järvenpää on lifestyle- ja ruokavalokuvaaja, joka järjestää myös workshoppeja kuvan rakentamisesta ja stailauksesta. Kreetan Gretchen Gretchen -blogi esittelee hänen kauneudentajuaan ja esteettistä tyyliään.

 

Ohjelma:

9.00 ilmoittautuminen ja hävikkiaamiainen
9.30 Luisa Weiss /The Wednesday Chef -blogi: Branding and building your blog into a career (in english)
10.30 Ilmastoinfo: Ilmastoruokaa, mitä se on?
10.45 Valokuvaaja Kreetta Järvenpää: Trendit ja ruokakuvan rakentaminen
11.30 seminaari päättyy, valmistautuminen näytöskeittiöihin
12.00 ovet avautuvat yleisölle, kokkausnäytökset ja työpajat alkavat

 

Seminaari on tarkoitettu vain ruoka- ja leivontabloggaajille. Seminaariin ilmoittaudutaan täällä.

 

Bloggers only -työpajoihin voivat osallistua päivään ilmoittautuneet bloggaajat. Luvassa on innostavia kohtaamisia, joissa tehdään ruokaa, maistellaan viinejä ja tutustutaan uudenlaisiin kokkaustapoihin.

 

Työpajat julkistetaan maaliskuussa 2017 ja tapahtumaan ilmoittautuneet bloggaajat saavat sähköpostikutsun työpajoihin. Työpajat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ne pidetään Flavour Studiolla.

 

Kaikki Bloggers only-tapahtumat ovat maksuttomia What’s cooking Helsinki -tapahtumaan ilmoittautuneille bloggaajille.