Bloggaajalle

What’s cooking Helsinki on ruokatapahtuma, joka pidetään vuosittain Helsingin Teurastamolla. Ruokakarnevaalimme keskipisteenä ovat ruoka- ja leivontabloggaajat, jotka pääsevät tapaamaan kollegoitaan, pitämään hauskaa, inspiroitumaan, oppimaan ja näyttämään kyntensä keittiönäytöksissä. Oletpa sitten vasta aloittanut tai monta vuotta kirjoittanut, tiheästi tai harvakseltaan julkaiseva, kaupallinen tai epäkaupallinen, suurelle yleisölle tai omalle perheelle kirjoittava bloggaaja – kunhan bloggaat ruoasta, tämä päivä on juuri sinulle!

 

Olemme suunnitelleet kiinnostavan Bloggers only -ohjelman, joka koostuu aamuseminaarista ja työpajoista. Lisäksi Kellohalliin on päiväksi pystytetty 3 näytöskeittiötä, joissa bloggaajat pääsevät kokkaamaan ja leipomaan reseptejään sekä bloggaajakollegoille että paikalle saapuneelle ruoasta kiinnostuneelle yleisölle. Keittiöissä pääsee verestämään esiintymistaitojaan, jakamaan suosikkireseptejään, ruoanlaittovinkkejä ja tapaamaan blogin lukijoita.

 

Päivän päätteeksi kaikki halukkaat kutsutaan osallistumaan Kellohallissa järjestettävään spesiaali-illalliseen.

 

Lämpimästi tervetuloa viettämään päiväksi ruokakarnevaalia! Päivä on kaikille bloggaajille ilmainen ja siihen saa ilmoittautua kuka tahansa, joka pitää ruoka- tai leivonta-aiheista blogia. Näytöskeittiöpaikkoja on yhteensä 12 ja kokkausvuorot arvotaan kaikkien niistä kiinnostuneiden kesken.

 

Teurastamo sijaitsee Helsingin Kalasataman ja Sörnäisten kupeessa osoitteessa Työpajankatu 2, 00580 Helsinki. Katso saapumisohjeet Teurastamon verkkosivuilta: www.teurastamo.com!

 

Lisätietoja bloggaajille antaa Mari Cadaut: mari.cadaut@viestintamakua.fi

Katso myös:

Kokkausnäytökset

Bloggers only

Illallinen