What’s cooking Helsinki -päivänä nautitaan vegestä ja kalaruoista

05 huhti What’s cooking Helsinki -päivänä nautitaan vegestä ja kalaruoista

What’s cooking Helsinki ei jätä ketään nälkäiseksi! Siitä pitää huolen Teurastamon alueen monipuolinen oheisruokatarjonta. Kellohallin baarissa Super Bowl pop up tarjoaa vegaanisia ja gluteenittomia vegekulhoja hintaan 10 euroa (maksutapoina käteinen ja kortit). Teurastamon portin kupeeseen pian avautuva kalaravintola Tukkutorin Kala Oy avaa ovensa lauantaina What’s cooking Helsinki –tapahtuman kävijöille klo 12 ja tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden päästä tutustumaan uuteen kalaravintolakonseptiin ensimmäisten joukossa. Lauantaina Bouillabaisse on kuumaa ja sitä on tarjolla niin kauan kuin soppaa riittää hintaan 8 €. Hintaan sisältyy lisukesalaattipöytä.

Lisäksi What’s cooking Helsinki –kävijöitä palvelevat Teurastamon alueen yrittäjät normaalein lauantain aukioloin. B-Smokery avaa klo 13, Teurastamon portti klo 11, Ho’s Food klo 12.

Distillery bar on kehittänyt What’s cooking Helsinki –nimikkodrinkin ja sitä voi käydä maistelemassa alkaen klo 17.

Päivä päättyy Wicked Rabbit pop up -kasvisravintolaan Kellohallissa alkaen klo 18:30. Liput illalliselle voi lunastaa vain ennakkoon Tiketistä.

 

Ei kommentteja

Sorry, the comment form is closed at this time.