Kreetta Järvenpää: kuvien trendit ja tarinankerronta

27 helmi Kreetta Järvenpää: kuvien trendit ja tarinankerronta

Kreetta Järvenpää on valokuvaaja ja taiteilija, joka tunnetaan upeista, tunnelmallisista ruokakuvistaan. Kreetta kertoo bloggaajien seminaarin puheenvuorossaan muun muassa ruokakuvan trendeistä ja tarinankerronnan tärkeydestä kuvien kyllästämässä maailmassa.

Kreetta Järvenpää on monipuolinen taitaja. Viimeisten kahden vuoden ajan hän on erikoistunut ruoan ja kukkien kuvaamiseen. Hän on pitänyt vuodesta 2012 saakka gretchen gretchen-blogia, ja viime elokuusta lähtien hän on järjestänyt kukka- ja valokuvaus-workshoppeja työhuoneellaan.

Kreetta rakastaa kukkia, maalaamista ja keramikkaa. Hän on parantumaton esteetikko ja tärkeintä hänen mielestään valokuvassa on tunnelma ja tarinankerronta.

Hän julkaisi syksyllä 2016 Pataruokaa-kirjan kokki ja ruokakirjailija Meri-Tuuli Lindströmin kanssa. Kirjan rouhean viipyilevä kuvamaailma on Kreetan käsialaa.

 

Ei kommentteja

Sorry, the comment form is closed at this time.