The Wednesday Chef bloggaajien seminaarin pääpuhujaksi

16 helmi The Wednesday Chef bloggaajien seminaarin pääpuhujaksi

What’s cooking Helsinki 2017-tapahtuman bloggaajaseminaarin pääpuhujaksi on varmistunut Berliinissä syntynyt, amerikanitalialainen Luisa Weiss. Luisa pitää suosittua, vuodesta 2005 julkaistua The Wednesday Chef -blogia. Hänen ensimmäinen, blogiin perustuva omaelämäkerrallinen My Berlin Kitchen -ruokakirjansa oli myyntimenestys.

Viime syksynä ilmestyi Luisan uusi keittokirja Classic German Baking. Nykyään Luisa on ruokakolumnisti Saksan Harper’s Bazaarissa ja hänen reseptejään julkaistaan useissa lehdissä, niiden joukossa muun muassa Food&Wine, Wall Street Journal ja Boston Globe.

Luisa puhuu blogin ja kirjoittajan brändäämisestä ja blogiharrastuksen rakentamisesta uraksi peilaten puheenvuoroonsa omakohtaisia kokemuksiaan.

Ei kommentteja

Sorry, the comment form is closed at this time.