What’s cooking Helsinki saa jatkoa vuonna 2017

03 touko What’s cooking Helsinki saa jatkoa vuonna 2017

IMG_3347

What’s cooking Helsinki-tapahtuma saa jatkoa. Kaikkien ruoka- ja leivontabloggaajien päivä järjestetään seuraavan kerran lauantaina 8. huhtikuuta 2017.

– Ensimmäinen tapahtuma oli menestys niin päivän ja illan ohjelman, bloggaajien kuin yleisömäärän perusteella. Tällaiselle ihan kaikille ruoasta kirjoittaville bloggaajille tarkoitetuille tapahtumalle on selkeä tilaus sekä bloggaajien että yhteistyökumppanien taholta. On selvää, että jatkamme What’s cooking Helsinki-päivän järjestämistä ja myös kehitämme What’s cooking Helsinkiä edelleen, toteavat tapahtuman järjestäjät Johanna Lindholm, Teresa Välimäki ja Mari Cadaut.

Ei kommentteja

Sorry, the comment form is closed at this time.