Ilmoittautuminen on nyt käynnissä!

27 tammi Ilmoittautuminen on nyt käynnissä!

What’s cooking Helsinki -tapahtuman bloggaajailmoittautuminen on avattu. Tapahtumaan voivat ilmoittautua kaikki leivonnasta tai ruoasta kirjoittavat bloggaajat.

Ilmoittautuneet bloggaajat pääsevät nauttimaan bloggaajille tarkoitetusta Bloggers only -ohjelmasta: aamuseminaarista, työpajoista ja bloggaajien Backstagesta. Lisäksi otetaan vastaan ilmoittautumisia näytöskeittiöihin, joissa bloggaajat pääsevät kokkaamaan lempireseptejään yleisön edessä.

Tule mukaan viihtymään päiväksi ruoan ja blogikavereiden seuraan ja ilmoittaudu tapahtumaan ilmoittautumislomakkeella! Kokkausnäytöksiin ilmoittautuminen päättyy 15.2.2016 ja muuhun ohjelmaan 15.3.2016.

 

Ei kommentteja

Sorry, the comment form is closed at this time.